CAZARE
TERMENUL LIMITA PENTRU REZERVAREA CAZARII - 15 APRILIE 2013 INCLUSIV.

METODE DE REZERVARE A CAZARII:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Rezervare cazare hotel” din pagina dvs. personala de pe website-ul oficial al conferintei - forma de rezervare recomandata (optiunea de rezervare este accesibila doar dupa accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator si a parolei stabilite la inregistrarea online)
• prin e-mail pe adresa: contact@chirurgie2013.eventernet.ro *

* In acest caz, va rugam sa specificati in email perioada de cazare, hotelul si tipul camerei.

OFFLINE
prin completarea şi trimiterea “Formularului de rezervare servicii” însoţit de copii ale documentelor de plată:
• prin poştă pe adresa operatorului conferintei: Eventer, Str. A. Panu 13, bl. Ghica Vodă, mezanin, Iaşi
• prin fax la numărul: +40-332-40.88.07

Plata cazarii se va face in contul Eventer.Net, nr. cont: RO02 BUCU 1032 2305 5301 0RON, deschis la Alpha Bank Iasi, cu mentiunea "Pentru Conferința Națională de Chirurgie 2013 - Rezervare Cazare, Hotel …". Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.

Va rugam sa trimiteti copia documentului de plata a cazarii operatorului conferintei, prin fax sau email.

CONFIRMAREA REZERVARII
Rezervarea la hotel nu este valabila fara dovada platii cel putin a primei nopti de cazare. Rezervarea neinsotita de plata este considerata nula.

Voucherul de cazare va fi trimis prin e-mail (daca rezervarea a fost achitata integral), pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, impreună cu voucherul de plati dupa data de 01.05.2013.

ANULARI
Anularile sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisa pe adresa operatorului conferintei. Pana la data de 15.04.2013 se va rambursa 90% din suma achitata, nimic ulterior.

IMPORTANT!
Cazarea la hotel (accesul in camera) se va face strict pe baza voucherului de cazare emis de catre operatorul conferintei.

Voucherul de cazare va fi trimis prin e-mail daca rezervarea a fost achitata integral. In caz contrar, voucherul va fi eliberat la Secretariatul Conferintei.

OPTIUNI DE CAZARE

Deoarece numarul locurilor de cazare este limitat, operatorul conferintei nu garanteaza cazarea fara rezervare facuta pana la termenul limita (15.04.2013).

HOTEL NEW MONTANA 4*
Adresa: Bd. Carol I nr. 24, Sinaia

Camera single - 260 lei/cam./noapte
Camera dubla - 305 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun bufet, internet, acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, parcare, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Hotelul New Montana isi intampina oaspetii cu 177 de camere si apartamente oferind o panorama superba asupra muntilor Bugeci si servicii de o calitate ireprosabila pentru o sedere de neuitat. Ansamblul a fost renovat recent si dotat corespunzator categoriei de 4 stele, devenind astfel unul din cele mai selecte localuri din statiune.

HOTEL INTERNATIONAL 4*
Adresa: Str. Avram Iancu nr. 1, Sinaia

Camera single - 380 lei/cam./noapte
Camera dubla - 440 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, acces la sauna, piscina, jacuzzi, fitness, parcare (in limita spatiului disponibil), taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Complet renovat si redecorat in 2011, Hotelul International este un spatiu care da valoare timpului petrecut aici. Oaspetii hotelului beneficiaza de 180 de camere, 3 restaurante, un elegant centru Spa cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand la dispozitie un personal dedicat si pasionat.

HOTEL PALACE SINAIA 3* SI 4*
Adresa: Str. Octavian Goga nr. 4, Sinaia,

Camera Single 3* - 189 lei/cam./noapte
Camera Dubla 3* - 264 lei/cam./noapte
Camera Single 4* - 245 lei/cam./noapte
Camera Dubla 4* - 341 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Hotelul este situat ultracentral in statiunea Sinaia, chiar in parcul Ghica, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, doua locatii istorice importante ale zonei. Camere sunt spatioase, luminoase, elegante si beneficiaza din plin de lumina naturala. Arhitectura cladirii este deosebita si iti aminteste de un timp al elegantei si bunului gust.

HOTEL MARA 3*
Adresa: Platoul Izvor, Str. Toporasilor, nr. 1. Sinaia

Camera single - 171 lei/cam./noapte
Camera dubla - 240 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Hotelul Mara este unul dintre cele mai confortabile hoteluri din statiunea Sinaia. Aflat la citiva kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia - la o distanta de 122 km de Bucuresti si 49 km de Brasov - Hotelul Mara, inaugurat in 1996, este unul dintre cele mai bune structuri de cazare din tara. Serviciile sunt impecabile, iar camerele spatioase ofera o excelenta panorama montana.

HOTEL RINA SINAIA 3* SI 4*
Adresa: Bd. Carol I nr. 24, Sinaia

Camera Single 3* - 190 lei/cam./noapte
Camera Dubla 3* - 240 lei/cam./noapte
Camera Single 4* - 216 lei/cam./noapte
Camera Dubla 4* - 306 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Hotel Sinaia este situat central, la un pas de gară şi teleferic. Aproape sunt şi principalele atracţii turistice ale staţiunii – Peleş, Pelişor, Mănăstirea Sinaia. Hotelul ofera turistilor cazare atat la 3* cat si la 4* insa orice ai alege, veti beneficia de un decor în stil occidental şi confort fără compromisuri.

HOTEL MAREA NEAGRA 3*
Adresa: Calea Codrului, nr. 8, Sinaia

Camera single - 146 lei/cam./noapte
Camera dubla - 166 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Hotel Marea Neagra reuseste sa impresioneze atat prin calitatea serviciilor sale cat si prin calitatea personalui , fiind mereu la dispozitia dumneavoastra! Fie ca preferati sa petreceti momente de relaxare privind spectaculoasa priveliste a Muntilor Bucegi, fie preferati ca ideile dumneavoastra de business sa prinda contur chiar in inima naturii, Hotel Marea Neagra reprezinta, cu siguranta, alegerea perfecta!

HOTEL MARAMI 3*
Adresa: Str. Furnica nr. 52, Sinaia

Camera single - 145 lei/cam./noapte
Camera dubla - 165 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, acces la fitness, saună, jacuzzi, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Construit in stilul arhitectural al zonei regale Peles, Hotelul Marami reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.

HOTEL CARAIMAN 2*
Adresa: Bd. Carol I nr. 4, Sinaia

Camera single - 134 lei/cam./noapte
Camera dubla - 187 lei/cam./noapte

Tarifele includ: mic dejun, TVA, taxa de statiune (1% din costul primei nopti de cazare) si taxa de salvamont (6 lei/pers./sejur).

Stil clasic romanesc care dainuie de peste 120 de ani, fiind al III-lea hotel construit in Sinaia. Complexul Caraiman va pune la dispozitie urmatoarele servicii: televiziune prin cablu, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, bar de zi, terase de vara, inchiriere de masini, parcare.

 
 
 
Operatorul conferintei
EVENTER.NET
 
PARTENERI MEDIA
Str. Anastasie Panu 13,
Bl. Ghica Voda, mezanin
Iasi, Romania

Telefon: +40-332-40.88.00-05
Fax: +40-332-40.88.07
E-mail: contact@chirurgie2013.eventernet.ro
 
Prima Pagina Click aici pentru Inregistrare Online Click aici pentru autentificare Click aici pentru a trimite rezumatul online Prima pagina Comitete de organizare Programul Conferintei Taxe de participare Instructiuni de inregistrare Instructiuni de trimitere a rezumatelor Optiuni de cazare Sponsorii Conferintei Download